Om Maria och Åsa


DSC_3146

Maria Olofsson

Maria har under många år arbetat med träning i sitt egna företag Motivation and Move och på IKSU. Hon är en Nike Master trainer och utbildar instruktörer inom bland annat Core,  Dance och step, Ledarskap och kommunikation och Barre Move. Arbetar även som affärscoach och projektledare och brinner för att inspirera till kreativitet och entreprenörskap. Har utvecklat koncepten Core Control, Inner Strength (tillsammans med Malin Berg) och Barre Move tillsammans med Åsa Fornander. Presenterar på konvent i Sverige och internationellt samt jobbar på träningsresor för Springtime Travel.

”Det viktigaste för mig är mötet med varje individ och att försöka skapa en upplevelse förjust den personen oavsett vilken träningsform eller syfte man har.”

Hemsida: www.mariaolofsson.se
www.innerstrength.se
www.yournextmove.se

Åsa Fornander

Åsa Fornander är en NTC Nike Master Trainer med Stockholm som bas.
Hon undervisar fasta klasser på SATS och på House of Shapes.
Hon har etablerat flera egna koncept; AfHo® som lanserades i april 2013, samt Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson) som lanserades januari 2015 och nu senast Dance Detox.
Åsa har lång erfarenhet av att presentera på stora events, och i att hålla utbildningar och workshops – både för instruktörer och deltagare. Hon har jobbat flera år som tränare för Les Mills och filmat två dvd’s i BODYJAM®. Åsa anordnar varje år en mycket uppskattad träningsresa till New York: Dance Detox Camp NYC